maandag 16 april 2018

Last-Chance Products en ander Stampin' Up nieuws

Hallo,
 
Wat later als dat mijn bedoeling was, maar hierbij de Last-Chance Products lijst. Voorheen werd het de retire-list genoemd.
 
 
Dit jaar hebben ze twee lijsten. Een lijst met de producten die uit de voorjaar/zomer catalogus verdwijnen en een lijst met producten die uit de jaar catalogus verdwijnen. Klik op de catalogus om de pdf lijst te zien.
Wil je graag de producten met de plaatjes zien, ga dan naar de webshop en bekijk de Last-Chance producten. Producten die niet meer leverbaar zijn, zullen hier al niet meer verschijnen.
Mocht je wat willen bestellen, kun je dat via de webshop doen (je hebt een (prepaid)creditcard nodig of je mag mij een mail met je bestelling sturen.
Voor alle producten geldt Op = Op
 
Op de Last-Chance lijst staan ook de huidige inktpads en dit is het volgende nieuwtje.
Stampin' Up heeft een Colour Revamp gedaan. Dit gebeurt eens in de 3 - 5 jaar. Dit betekend dat er kleuren gaan verdwijnen, maar daarvoor in de plaats komen dan nieuwe kleuren. Hieronder de kleuren die gaan verdwijnen.
 Er komen dan natuurlijk ook nieuwe kleuren. Die zie je hieronder. Als je goed kijkt, zie je dat er retired InColors terug zijn.
 Als laatste het complete overzicht met de kleuren van de nieuwe jaarcatalogus. De kleurenseries zijn ook gewijzigd.
De inktpads staan op de Last-Chance Products lijst omdat men de inktpadcase en inkt hebben veranderd. Wat zijn de veranderingen dan?
De inktpadcase is veranderd, zodat hij makkelijker te openen is. Hij sluit beter af en hij is beter stapelbaar. Ook zijn de labels aangepast.
Aan de inkt is een defoamer toegevoegd. Je hebt vast wel eens gemerkt bij een nieuwe inktpad, dat je veel bubbeltjes hebt en dat het dan niet mooi stempelt. Dit is nu voorbij.
Nog meer nieuws volgt volgende week.
 
Tot dan.
 
Groetjes Geke
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten